Damiano uit ‘Blind Getrouwd’ twee maanden aan bed gekluisterd: “Voor corona had ander beestje mij te pakken”

Damiano Fiore heeft er enkele zware weken opzitten. Op Instagram deelde de gezondheidscoach die eerder deelnam aan Blind getrouwd dat hij wekenlang aan zijn bed gekluisterd was door een bacteriële infectie.

“Neen, mijn account werd niet geblokkeerd of gehackt. Ik zat ook niet ergens 6 weken aan een stuk te mediteren in de bergen. Voor de uitbraak van het coronavirus had een ander beestje me te pakken waardoor ik flink geveld was”, schrijft hij op Instagram. Geen corona dus, maar de infectie was geen lachertje, vertelt hij aan TV Familie. Bijna twee maanden was de sportcoach aan zijn bed gekluisterd.

“Bijna twee maanden zonder sporten en eerlijk gezegd kon het gezonde eten me zelfs niet bekoren. Maar ik klim stilaan weer uit mijn dal, ready to rumble! Tijdens deze verplichte lockdown zal ik de komende weken klaarstaan om jullie af en toe met tips te bestoken om toch actief te blijven, om te bewegen met je partner of met je kinderen, en met weinig ingrediënten een lekker en gezond gerecht op tafel te toveren. Houd het veilig allemaal, bewaak je eigen gezondheid en die van anderen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook