Lady Gaga in volle coronacrisis in de problemen gebracht door haar vader

Foto: Photo News

Terwijl Lady Gaga zaterdag nietsvermoedend haar 34ste verjaardag vierde, vroeg haar vader Joe Germanotta via een crowdfundingsite om 50.000 dollar (45.000 euro) te doneren om zo het personeel van zijn familierestaurant Joanne Trattoria te kunnen betalen. Dat kwam de popster op heel wat kritiek te staan.

Veel restaurants in New York City hebben de deuren gesloten als gevolg van de coronapandemie en daardoor zijn heel wat mensen tijdelijk werkloos. Dat is ook het geval voor Joanne Trattoria, het restaurant van Lady Gaga’s vader Joe Germanotta. De man trok daarom afgelopen weekend naar de crowdfundingsite GoFundMe om er 50.000 dollar in te zamelen om hem en zijn personeel door deze barre tijden te helpen.

Maar dat kwam hem en in een adem ook zijn dochter al snel op kritiek te staan. De zangeres, die in 2019 ruim 39 miljoen dollar verdiende, zou die 50.000 dollar namelijk makkelijk zelf kunnen ophoesten, meenden veel van haar volgers op sociale media. Gaga’s vader schrok zo van de reacties dat hij zijn vraag direct offline haalde.

Blijkbaar was de popster zelf niet op de hoogte van de actie van haar vader. “Ze had er totaal geen weet van, wat erg vervelend was. Zeker omdat ze jarig was. Haar moeder Cynthia en Lady Gaga zelf zouden het nooit laten gebeuren dat het personeel zonder geld zou komen te zitten, maar deze actie heeft Joe op eigen houtje opgezet”, aldus een bron.

Door flb