Kandidaten spannen samen bij immuniteitsproef in ‘Expeditie Robinson’

Hele eiland vs. Herman in ‘Expeditie Robinson’: “Wat heb ik jullie misdaan?”

De kandidaten van ‘Expeditie Robinson’ zitten al meer dan twintig dagen op het eiland

De kandidaten van ‘Expeditie Robinson’ zitten al meer dan twintig dagen op het eiland

De kandidaten van ‘Expeditie Robinson’ zitten intussen al meer dan twintig dagen op het eiland, en de spanningen lopen hoog op. In de immuniteitsproef spant iedereen samen tegen Herman, die al langer slecht ligt in de groep. Zijn zijn dagen op het eiland geteld?

ca

Er staat weer een immuniteitsproef op de planning. En al gauw wordt duidelijk dat alle kandidaten samenspannen tegen Herman. “Wat heb ik jullie misdaan?”, vraagt hij zich af. Een voor een maken de kandidaten het hem moeilijker in de proef, waardoor hij snel in de problemen komt.

Wie immuniteitsproef zegt, zegt ook eilandraad. Vorige week namen we al afscheid van Nelleke. Zij had er een lange strijd opzitten, eentje waarin ze nooit zeker was dat ze zou kunnen blijven. Ruth en Anouk zijn nu de enige overblijvende vrouwen op het eiland. Alleen Ruth en Anouk vertegenwoordigen het vrouwelijke geslacht nog.

Vraag is of er straks maar één vrouw meer kans zal maken op de eindwinst. Al zijn er zeker ook mannen die moeten vrezen voor hun plekje op het eiland. Herman ligt al een even niet goed in de groep. Bij de vorige eilandraad voelde hij zich al ongemakkelijk. En ook Koen zit in de gevarenzone. Vorige keer probeerde hij nog te overleven door al zijn stemmen in te zetten op Nelleke. Nu moet hij op de goeie wil van de medebewoners rekenen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook