Aubrey (9) krijgt verrassing van haar leven: originele cast van favoriete musical ‘Hamilton’ zingt liedje voor haar

Bron © Guardian, YouTube

Het enige wat de negenjarige Aubrey voor haar verjaardag wilde, was een kaartje voor de succesvolle musical Hamilton. Maar daar stak het coronavirus een stokje voor. Om de superfan toch een fijne verjaardag te bezorgen, staken de makers van de online show ‘Some Good News’ de koppen bij elkaar en kwamen ze met een heuse verrassing op de proppen.

Aubrey werd door presentator en acteur John Krasinski uitgenodigd om online deel te nemen aan zijn show. Niet alleen verraste hij het meisje met nieuwe tickets om de musical Hamilton op een later tijdstip te gaan bekijken, ook stelde hij haar voor aan niemand minder dan de ster uit Mary Poppins Returns: actrice Emily Blunt, met wie Krasinksi getrouwd is.

Liedje

Maar het beste moest nog komen voor Aubrey. Ook acteur en Hamilton-schrijver Lin-Manuel Miranda dook in de uitzending op. Zonder aarzelen begon hij de noten te spelen van het eerste liedje in de musical en kwamen de andere acteurs en actrices, onder wie Leslie Odom Jr, Phillipa Soo en Daveed Diggs, er een voor een bij. Elk vanop hun locatie in de videochat natuurlijk.

Het meisje was door het dolle heen en wist met haar vreugde geen blijf. De aflevering werd inmiddels al meer dan 800.000 keer bekeken op YouTube. Ook de cast was zeer blij dat ze voor even opnieuw samen waren.

Door lla