Jan Jambon moet zijn huwelijk mogelijk uitstellen door coronamaatregelen

Bron © Vier

Foto: Vier

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) was dinsdagavond te gast op het jacht van Gert Verhulst voor de talkshow ‘Gert late night’. Terwijl Jambon het uiteraard over de coronacrisis had, lichtte hij ook een tipje van de sluier over zijn trouwplannen.

Video: Vier

Jambon (59) wilde alleen verklappen dat het huwelijk gepland staat voor “ergens dit jaar”. De datum is nog niet verplaatst door de coronamaatregelen, maar “het hangt nog in de lucht of we het zullen kunnen doen op de datum die we geprojecteerd hadden”. Wat Verhulst en James Cooke deed speculeren dat het voor deze zomer is. “Jij weet dus al hoelang de maatregelen gaan duren? Ik weet dat nog niet”, reageerde Jambon lachend.

Zijn verloofde, An Gilops, werd erbij gehaald via Skype. Zij vertelde dat er “helaas nog niet heel veel voorbereidingen zijn genomen, omdat het ineens allemaal onzeker is: gaat het nog wel doorgaan? Ik hoop van wel. Dus ik denk dat wij in volle actie moeten schieten vanaf dat het licht weer op groen staat.”

Romantisch aanzoek

Volgens Gilops is Jambon “af en toe” zeker een romantische ziel. “Zijn aanzoek was heel romantisch. En ik ben zaterdag oma geworden – dat is een beetje triest, want je kunt natuurlijk die baby niet gaan bezoeken – en dan is hij ongelooflijk lief. Hij heeft mij dit weekend echt wel een beetje in de watten gelegd.”

Wat maakt Jambon de perfecte man, volgens haar? “Ik vind hem enorm grappig, wij moeten samen enorm veel lachen. En we passen gewoon goed bij elkaar.”

Video: Vier

Jan Jambon vroeg zijn 54-jarige vriendin eind vorig jaar ten huwelijk. Hij was eerder getrouwd, maar scheidde van de vrouw met wie hij vier kinderen heeft.

Jan Jambon moet zijn huwelijk mogelijk uitstellen door coronamaatregelen
Foto: Photo News
Door adb
Meest recent