Is het een blender of een slazwierder? Nee, het is het huis van Justin Bieber

Foto: Photo News

Justin Bieber en zijn vrouw Hailey Baldwin wonen nu dan wel in een imposante villa in Beverly Hills, ooit huurde hij een ander bijzonder architecturaal ‘pareltje’ in die buurt in Los Angeles. Een foto van dat huis dook afgelopen weekend weer op sociale media op en er werd flink mee gelachen.

Op Twitter gaat de foto van een huis dat ooit gehuurd werd door Justin Bieber stevig viraal. De reden? De architectuur van het pand doet bij velen de wenkbrauwen fronsen. Zo worden er heel wat vergelijkingen gemaakt en vinden sommigen dat het op een blender lijkt, een slazwierder, het hoofdkwartier van The Avengers of een aanbouw van in het spelletje ‘Sims’. Het werd in een sneltempo een meme.

Nochtans is het huis vandaag zo’n kleine tien miljoen euro waard en Justin Bieber huurde het in 2015 voor een slordige 60.000 euro per maand. De popster zag zich uiteindelijk genoodzaakt om te verhuizen net door die opvallende glazen constructie. Door de grote ramen was zijn privacy namelijk beperkt en heel wat fans maakten van de gelegenheid gebruik om voor de deur te komen kamperen.

Door flb
AANGERADEN