Vrouw gearresteerd voor wurging ex-vriend waarna ze zijn vingers afhakte om bankapplicatie te openen

Bron © The Sun

Themabeeld Foto: shutterstock

In Portugal werd een jong koppel in de boeien geslagen op verdenking van moord op een hotelmedewerker. Zo zou het duo de vingers van de medewerker afgehakt hebben om zo toegang te krijgen tot zijn bankgegevens.

Veiligheidsagente Maria Malveira (19) wordt ervan verdacht haar ex-vriend Diogo Goncalves (21) gewurgd te hebben om financiële redenen. Malveira zou haar ex-vriend een lapdance aangeboden hebben, waarbij ze zijn handen vastbond achter een stoel. Nadien wurgde ze Goncalves eigenhandig en sneed ze enkele vingers af om toegang te krijgen tot een bankapplicatie op zijn smartphone. Naar verluidt had de jongeman net een erfenis gekregen van meer dan 60.000 pond of zo’n 68.000 euro. De rest van het lichaam werd zwaar toegetakeld met een vleessnijder en zwaard.

Hoofd

Samen met haar nieuwe vriendin en verpleegster Mariana Fonseca (23) zou ze het levenloze lichaam gedumpt hebben in de buurt van het strand van Sagres, zo’n 25 kilometer van de Portugese stad Lagos. Ook zijn Mercedes werd wat verderop aangetroffen door de plaatselijke politie. Het hoofd van het slachtoffer werd zo’n 90 kilometer verderop per toeval ontdekt door een Frans koppel. De armen en benen van Goncalves zijn nog steeds niet gevonden.

“De moord op de jongeman zou wel eens een financieel motief kunnen hebben,” zegt hoofdinspecteur Antonio Madureira, die belast is het met onderzoek. “We hebben twee vrouwen gearresteerd op verdenking van moord. Momenteel verblijven ze in de cel tot ze verhoord kunnen worden.”

Door lla
AANGERADEN