Nieuwe filmrol voor Lady Gaga maar “ik kijk er echt naar uit om moeder te worden”

Bron © InStyle, Harpers Bazaar

Lady Gaga Foto: Photo News

Zelfs in tijden van corona gaat het Lady Gaga voor de wind. Zo heeft de Amerikaanse zangeres en actrice opnieuw een filmrol te pakken. In ‘Gucci’, de verfilming van het levensverhaal van de Italiaanse zakenman Maurizio Gucci, gaat ze de rol vertolken van Patrizia, de ex-vrouw van de ondernemer.

De film, die gebaseerd is op het boek ‘The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed’ vertelt het turbulente levensverhaal van Maurizio Gucci. Toen Maurizio aan het hoofd kwam te staan van het mode-imperium was hij getrouwd met Patrizia, een rijke Italiaanse die vooral in de betere kringen vertoefde. Maar de liefde hield niet stand: het koppel ging uit elkaar en Maurizio moest zijn ex-vrouw een torenhoge alimentatie betalen.

Goed gedrag

Maar dat volstond niet voor haar. Patrizia betaalde een huurmoordenaar om haar ex-man in 1995 om het leven te brengen. Aanvankelijk ontkende ze elke betrokkenheid maar uiteindelijk ging de vrouw door de knieën. Ze werd veroordeeld tot 26 jaar cel maar kwam vervroegd vrij wegens goed gedrag. Het beklijvende verhaal wordt binnenkort verfilmd door regisseur Ridley Scott, het resultaat zal pas eind 2021 te zien zijn in de bioscoop.

In afwachting gooit Lady Gaga zich op haar make-uplijn en op haar relatie met ondernemer Michael Polansky. En de 34-jarige zangeres steekt niet onder stoelen of banken dat trouwen en kinderen krijgen een van haar prioriteiten is. “Ik kijk er naar uit om moeder te worden”, zegt de Amerikaanse in een interview met InStyle. “Wij, vrouwen, kunnen mensen in ons dragen en laten groeien, dat is toch fantastisch. En als het eruit komt, is het onze taak om ze in leven te houden.”

Door lla