Miley Cyrus knipt haar eigen froufrou: “Gelukkig moet ik niemand zien”

© ISOPIX

De Amerikaanse zangeres Miley Cyrus heeft met haar eigen ogen een gevolg van de coronacrisis kunnen aanschouwen: de haartjes van haar froufrou hingen vervelend voor haar ogen. Ze besloot om haar kapsel zelf bij te werken, met alle gevolgen van dien…

vwh

Haar dat een knipbeurt kan gebruiken; het is in deze tijd een herkenbaar probleem. Veel mensen experimenteren dan ook met de schaar om hun eigen kapsel fatsoenlijk te houden, wat de een al beter lukt dan de andere. In de categorie ‘goed geprobeerd, maar helaas’ zit ook de ‘Wrecking Ball’-zangeres Miley Cyrus.

Ze toonde haar zelfgeknipte pony in aflevering twaalf van ‘Bright Minded’, de Instagram Live talkshow die ze lanceerde om mensen te entertainen in donkere tijden. “Ik ging slapen als Miley Cyrus en de volgende dag werd ik Keith Richards. Het is een leuke tijd om te spelen en om te experimenteren. We zullen waarschijnlijk toch niemand zien”, zei Cyrus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zelf voor kappertje spelen is volgens BV-kapper Jochen Vanhoudt geen goed plan, maar als je echt niet van die froufrou kan blijven, heeft hij gouden raad om het niet volledig te verknoeien. “Houd er rekening mee dat je niet horizontaal van de ene naar de andere kant mag knippen. Dat is te riskant.”

“Houd je schaar verticaal en knip telkens een puntje weg. Kleine puntjes welteverstaan, begin niet met een hele centimeter - voorzichtigheid is geboden. Zo heb je meer controle over de bijschaving van de pony. Houd je vingers horizontaal en losjes over je froufrou. Span het haar zeker niet op, anders springt de froufrou na het knippen naar boven en is het eindresultaat veel te kort. Werk om diezelfde reden ook steeds op droog haar.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook