Papa van Selah Sue ligt in coma: “Als hij hieruit komt, organiseren we een groot feest voor hem”

De papa van zangeres Selah Sue ligt in een coma door het coronavirus. Dat meldde ze zelf in een video op YouTube.

“Twee dagen geleden hebben ze hem in coma gedaan”, vertelt ze. “Omdat hij niet genoeg adem kreeg, ondanks de zuurstof. Hij leed te veel. Als ik met hem sprak, moest hij om de twee woorden naar adem happen dus ik ben ergens wel blij dat hij nu rust krijgt en dat zijn lichaam kan vechten. Hij is in de beste handen, het is een heel goed ziekenhuis, en ik ben dus heel hoopvol. Ik probeer altijd positief te zijn en dat ga ik nu ook zijn.”

Slimme mensen

“Het ergste is dat ik niet mijn mama niet kan knuffelen. Wij zijn een knuffelfamilie. Ik weet dat afstand bewaren belangrijk is, maar het voelt heel vreemd aan. De manier waarop papa het kreeg, is ook heel zeldzaam. Hij is niet meer buiten geweest en toch heeft hij het gekregen. Daarom nog eens een oproep: blijf thuis, blijf doen wat die slimme mensen als Marc Van Ranst zeggen.”

I survived corona

“Mijn broer zei: als hij wakker wordt, moeten we een dagboek hebben. We moeten foto’s nemen en opschrijven wat de kinderen zeggen, en neerschrijven wat we voelen. Als hij dan wakker wordt, dan geven we een feest. Mijn broer maakt een T-shirt met I survived corona en hij zal dat moeten.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten