Valerie De Booser heeft nieuwe vriend

Valerie De Booser Foto: © Tim De Backer

Valerie De Booser (40), de ex van Koen Wauters, heeft een nieuwe vriend. De gelukkige is een vastgoedinvesteerder uit Antwerpen.

Valerie De Booser (40) heeft een nieuwe relatie. De gelukkige is Dirk De Witte, een 36-jarige vastgoedinvesteerder en -makelaar uit Antwerpen. De Boosers nieuwe liefde komt er vier maanden nadat bekend raakte dat haar huwelijk met Clouseau-zanger Koen Wauters was gestrand.

De Witte maakte zijn relatie zelf bekend via zijn privé-account op Instagram. Daar postte hij een paar verliefde foto’s met De Booser. Zonder tekst, maar met een hartje erbij zodat er geen twijfel kan bestaan over de teneur van zijn bericht. Dat De Booser en De Witte een koppel vormen, werd ons overigens bevestigd door een goede bron uit hun omgeving nadat eerst HLN.be het nieuws naar buiten had gebracht. Onze bron voegt eraan toe dat de twee pas heel recent een koppel zijn.

Koen Wauters (52) en De Booser waren 17 jaar samen en ze trouwden in 2004. Ze hebben samen twee kinderen, Zita (15) en Nono (13).

LEES OOK. Koen Wauters reageert voor het eerst op de breuk met Valerie: “Zonder liefde zit je in de shit”

Door jdr,bpr
AANGERADEN
Meest recent