Prins Harry vertelt over het nieuwe leven met vrouw en kind: “Lachend over de grond rollen”

Prins Harry heeft tijdens een videogesprek een glimp getoond van zijn nieuwe leven buiten de koninklijke schijnwerpers. De hertog van Sussex drukte zijn respect uit voor de ouders met kwetsbare of gehandicapte kinderen, die het niet makkelijk hebben tijdens deze vreemde tijden. Maar de echtgenoot van Meghan Markle ziet ook positieve dingen gebeuren en koestert de momenten die hij met zijn gezin kan doorbrengen: “Momenten waarop je hysterisch lachend over de vloer rolt.”

pjv

LEES OOK. Prins Harry en Meghan Markle schenken deel opbrengst van hun huwelijk weg

Prins Harry sprak via video met ouders die kinderen met een beperkingen hebben. Hij ontmoette hen via de vzw WellChild, een Britse organisatie waarvan de prins peter van is. Hij stak de ouders een hart onder de riem omdat ze het volgens hem niet makkelijk hebben tijdens de lockdown: “De weerbaarheid en kracht die jullie hebben, is ongelooflijk. Zien wat jullie elke dag meemaken, daar heb ik heel veel respect voor.”

De hertog deelde ook dat hij zich soms een beetje “schuldig” voelt, omdat hij door de lockdown veel tijd met zijn gezin kan doorbrengen. Toen hij zijn gesprekspartners de raad gaf om speciale ogenblikken te koesteren, gaf de prins ook zijn speciale momenten prijs en vertelde iets over zijn huidig leven: “Die momenten waarop je gewoon over de vloer rolt, hysterisch lachend.”

bekijk ook

Prins Harry en Meghan Markle zetten stap terug als Royals

Prins Harry deelt doorvoelde boodschap na afgelasting Invictus Games: “Blijf alsjeblieft voor elkaar zorgen”

Prins Harry doorbreekt de stilte: “Ik ben triest dat het zover is moeten komen, maar we hadden geen andere keuze”

LEES OOK