De eerste foto samen van Boris Van Severen en Frances Lefebure

© Instagram Boris Van Severen

Kersvers BV-koppel Boris Van Severen en Frances Lefebure (allebei 31) hebben hun eerste foto samen gedeeld met het grote publiek.

dhs

Acteur Boris Van Severen heeft op Instagram een selfie gepost, waarop presentatrice/actrice Frances Lefebure op zijn borst rust. Fotobijschrift: LOVID-19 (gevolgd door een hartje), zeg maar de liefdesvariant van het coronavirus Covid-19. (lees verder onder de tweet)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het intieme kiekje is al enkele duizenden keren geliket, ook door collega-BV’s. Familie-acteur Kürt Rogiers looft de twee tortelduifjes als een “topkoppel” en Vier-gezicht Gilles Van Bouwel, bekend van De mol, vindt hen “schattigaards”.

Van Severen, die twee zonen heeft uit een vorige relatie, is momenteel elke zondag te zien in de Eén-serie GR5. Lefebure is bekend van onder meer het VTM-programma Make Belgium great again. De twee bevestigden een dikke week geleden dat ze sinds kort een koppel zijn.

Aangeboden door onze partners