Karen Damen zingt voor ex Regi in ‘Liefde voor muziek’: “Ik heb superveel zenuwen”

Regi. Foto: VTM

Waar zijn die handjes? Dj en producer Regi (44) staat vanavond centraal in het VTM-programma “Liefde voor muziek”. Zijn ex-vriendin Karen Damen zal zich luidop en al zingend afvragen waar de zomerliefde heen is. En dat bezorgt de voormalige K3-zangeres stress.

The Starlings coveren Regi’s grootste solohit, Ellie, een ode aan zijn oudste dochter. André Hazes brengt When it comes to love. Maar het meest bijzondere moment is toch wel voor Karen Damen met haar versie van Where did you go? (Summer love), zijn eerste nummer 1-hit als soloartiest. Ofwel: waar ging jij heen, mijn zomerliefde? “Ik heb enorm veel zenuwen, niet voor het nummer, maar wel voor het idee erachter”, zegt de ex-K3-zangeres.

Karen Damen zingt voor ex Regi in ‘Liefde voor muziek’: “Ik heb superveel zenuwen”
Karen en Regi. Foto: VTM

Karen is begin jaren 2000 nog samen geweest met het brein achter Milk Inc., alvorens ze een relatie kreeg met haar baas bij Studio 100, Gert Verhulst. Eerder in Liefde voor muziek koos de dj/producter in de aflevering van zijn ex nog een song uit De drie biggetjes, de musical waarin de vonk tussen Karen en Gert oversloeg. Regi is inmiddels al jarenlang gelukkig getrouwd met ex-VTM-presentatrice Elke Vanelderen, met wie hij twee dochters kreeg. Karen heeft met haar echtgenoot, muzikant Antony Van der Wee, een zoon.

Regi haalt vanavond trouwens nog een misverstand uit de wereld over de slagzin die aan hem wordt toegeschreven. “Waar zijn die handjes? Dat is een uitspraak die ik zelf nooit heb gedaan.” Lachend: “Al verwacht ik wel dat het op mijn grafzerk zal staan.”

Liefde voor muziek

VTM, 20.35 uur

Door dhs
AANGERADEN