Dochtertje Beyoncé legt nog eens uit waarom iedereen zijn handen moet wassen

Goed nieuws voor wie vergeten is hoe handen wassen moet. Blue Ivy, het achtjarige dochtertje van Beyoncé en Jay Z, frist je geheugen op via de Instagrampagina van haar oma.

vwh

Tina Knowles, de mama van Beyoncé, heeft via Instagram een filmpje van Blue Ivy gedeeld. Daarin probeert haar kleindochter een populair experiment uit waarbij peper in een bord wordt weggedreven dankzij ingezeepte vingers.

“Hallo allemaal. Omdat we allemaal thuis zitten, heb ik een doe-het-zelftrucje om zelf te proberen”, zegt het meisje. “Ik heb hier een mengsel van verschillende soorten zeep. Steek je handen erin en maak dat er veel aan je vingers blijft kleven. Dit bord met peper in water vertegenwoordigt het (corona)virus. Leg je handen in het water en je ziet het virus verdwijnen”, raadt ze aan terwijl er gehuil weerklinkt in de achtergrond van Sir of Rumi, de andere kinderen van Queen B.

“Daarom is het belangrijk om je handen te extra veel te wassen, anders kun je ziek worden. Peace out. Ik hoop dat jullie veilig blijven”, geeft Blue Ivy nog mee. Oma Tina is trots op haar oudste kleinkind. “Mijn briljant kleinkind deed een experiment”, schreef ze bij de video op haar Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook