Kate en William vieren verjaardag van Louis met nieuwe foto’s

© Isopix

De jongste spruit van Kate Middleton en prins William viert op donderdag zijn tweede verjaardag. Naar jaarlijkse traditie deelt het koninklijke paar nieuwe foto’s, door de hertogin zelf genomen in april, waarop de Britse prins Louis guitig zijn met verf besmeurde vingertjes én gezicht toont.

VVA

Prins Louis, de jongste van de drie kinderen van prins William en Kate Middleton, wordt twee jaar. Hoewel de jonge peuter in deze chaotische tijden geen groots verjaardagsfeest te wachten staat, laat het koninklijk paar zijn tweede verjaardag niet zomaar voorbijgaan. Ook nu maken zij van de gelegenheid gebruik om nieuwe foto’s van de vrolijke peuter te delen.

Op de foto’s toont prins Louis zijn met verf besmeurde vingers én gezicht, nadat hij zich vrolijk uitleefde met stempelen. In het bijschrift staat genoteerd: “Instagram versus reality. Bedankt voor alle leuke boodschappen op prins Louis’ verjaardag. De hertog en hertogin van Cambridge zijn vereerd om nieuwe foto’s van prins Louis te delen, genomen door de hertogin in april.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners