Yves Lampaert treitert Zico Waeytens na indrukwekkende transformatie: “Precies wat vetter geworden?”

Zico Waeytens ruilde vorig jaar de fiets voor de bokshandschoenen. De West-Vlaming onderging intussen een behoorlijk stevige transformatie, iets wat zijn ex-collega Yves Lampaert ook niet ontgaan is.

Zico Waeytens kondigde in oktober vorig jaar aan dat hij zich volledig op het boksen wou storten. Team Cofidis was de laatste ploeg waar hij voor uitkwam, maar hij kreeg geen nieuw contract aangeboden bij de Franse formatie.

Dit weekend zou Waeytens zijn eerste kamp boksen, maar daar stak het coronavirus een stokje voor. “Ik werkte zonet een nieuwe ochtendtraining af”, schrijft Waeytens op Twitter. “Mijn eerste kamp stond deze zaterdag gepland, maar werd uitgesteld door het coronavirus. Ik was nochtans klaar om oorlog te maken!”

West-Vlamingen onder elkaar

Yves Lampaert kon het niet laten om de ex-renner wat uit te dagen in zijn gekende stijl: “Ge zijt gij wa vervet zekere?”

Maar Waeytens had onmiddellijk een gevat antwoord klaar: “Nu ik meer tijd heb en jij weg gaan trainen bent, bakt Astrid Demeulemeester (de vriendin van Yves Lampaert, nvdr.) altijd wel iets dat ik mag gaan proeven.”

Yves Lampaert treitert Zico Waeytens na indrukwekkende transformatie: “Precies wat vetter geworden?”
Door jmg, rahe
AANGERADEN