Prinses Beatrice laat voor het eerst van zich horen sinds haar huwelijk werd uitgesteld

© ISOPIX

Prinses Beatrice was voor het eerst in een videoboodschap te zien sinds haar huwelijk met Edoardo Mapelli Mozzi werd uitgesteld door de coronacrisis. En dat al voor de tweede keer. Het paar zou normaal op 29 mei in St James Palace, een van de oudste paleizen in Londen, elkaar het jawoord geven.

lla

31 is ze, de kleindochter van de Britse koningin Elizabeth II. En al voor de tweede keer deed ze een poging om in het huwelijksbootje te stappen met de 37-jarige miljonair Edoardo Mapelli Mozzi. De eerste keer kwam haar vader, prins Andrew, in opspraak in de affaire Epstein. Daarop werd beslist om het huwelijk uit te stellen naar 29 mei. En nu steekt het coronavirus daar een stokje voor. Het paleis stuurde een persbericht uit maar het verloofde paar was nergens te bespeuren. Tot nu.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In een videoboodschap voor de liefdadigheidsinstelling ‘Helen Arkell Dyslexia Charity’, die door de prinses voorgezeten wordt, reageert ze op de coronacrisis. “We staan voor een hele uitdaging, niet alleen het Verenigd Koninkrijk maar de hele wereld.” De prinses, die op haar zevende te horen kreeg dat ze dyslexie had, is sinds 2013 verbonden aan de organisatie. “Ik wil benadrukken dat de vereniging open blijft voor jullie, via de virtuele weg. Onze specialisten staan klaar voor iedereen die hulp of steun nodig heeft.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook