Wout van Aert schenk T-shirts van kledinglijn en opbrengst stockverkoop aan ziekenhuis

Wout van Aert heeft T-shirts van zijn kledinglijn geschonken aan het AZ in Herentals. Hij verkoopt ook zijn stock en schenkt de opbrengst aan het ziekenhuis.

Wout van Aert heeft het hart op de juiste plaats. De renner van Jumbo-Visma schonk T-shirts van Panache, de kledinglijn die hij samen met zijn echtgenote Sarah De Bie heeft opgezet, aan de het ziekenhuis in Herentals. Daarnaast zal hij ook de opbrengst van de stockverkoop die houdt volledig aan het AZ schenken.

Van Aert woont in Herentals en is ambassadeur van To Walk Again, de stichting van Marc Herremans. Dat revalidatiecentrum is gevestigd in het ziekenhuis.

“Elke dag leveren ze super hard werk, het kost hun letterlijk bloed, zweet en tranen. We hebben het natuurlijk over onze zorgverstrekkers, onze helden”, schrijft Van Aert op social media. “Daarom hebben wij T-shirts geschonken aan het personeel van het AZ Herentals. Zo kunnen ze propere kledij aandoen onder de super warme pakken die zij moeten dragen. Maar nu is het aan jullie: alle opbrengst die wij met de verkoop van onze stock van de Panache- collectie hebben, gaat integraal naar het AZ Herentals.”

Info: https://panachebywva.be/collections/ikzorg

Door Werner Bourlez
AANGERADEN