Dit zagen we niet in Temptation: kussengevechten, tactische besprekingen en vooral geen spijt

© VIJF

Arda ging flink de mist in met verleidster Eline. Na veel actie onder de lakens zet hij zijn relatie met Elke voorgoed opzij. Elke hield zich sterk tijdens het kampvuur, maar brak toen ze terug in het resort waren. Intussen zit Arda hoog op een roze wolk. Hij hoopt dat Eline snel naar het Limburgse Hasselt zal verhuizen en begrijpt dat hij Elke waarschijnlijk gekwetst heeft. Maar spijt? Dat heeft hij niet. Arda brengt Christian op de hoogte van zijn misstap met Eline en ziet er duidelijk geen graten in: “Als het nog eens zou gebeuren, zou ik het opnieuw doen.”

tact

Ook de andere dames kregen beelden te zien, behalve dan nieuwkomer Simone. Zij kreeg - na amper twee dagen op het eiland te zijn - enkel zwart beeld te zien. Na een eerste bewogen avond met verleidster Romee vreesde Zach voor zijn kampvuurbeelden. Zach heeft echter nog wat getwijfeld om de joker in te zetten en besprak met Karim of dat de juiste zet zou zijn. “Op het laatste kampvuur ga ik lullen for life”, verklaart de ‘fuckboy’ zijn strategie.

Karim laat het allemaal niet aan zijn hart komen en zorgt voor wat ambiance in de keet. Hij start een groot kussengevecht, waar de verleidsters en de mannen zich helemaal in kunnen uitleven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten