Deze bekende Vlamingen hebben een nieuwe collectie uit

Bekende Vlamingen hebben voor winkelketen Zeb nieuwe collecties ontworpen, die je momenteel niet kunt bekijken in de fysieke winkels. Een online overzicht van de stuks van onder meer Astrid Coppens en Eline De Munck.

vwh

Astrid Coppens

De nieuwe lijn van Astrid Black Label is er een geworden met exotische prints en soepele stuks in aardetinten. Comfy en chic voor een zomers feestje in eigen tuin of streek.

Eline De Munck

Het mag best knallen bij Deux: met het kanariegele ensemble of het een blauwe pak maak je een fashion statment, zeker in combinatie met het korset. Iets braver zijn de jurken en aaibare truitjes.

Laurentine Van Landeghem

Bij Clouds of Fashion houdt de ontwerpster het luchtig. Denk aan bloemenprints, een rokje zo wit als een wolk en zachtblauwe bovenstuks.

Stien Edlund

Twinnen met de vriendinnen als je hen opnieuw mag zien? Dat kan met de lijn van deze Vlaamse TikTok-ster onder meer met matching T-shirts.

Sportidolen

Mannen die de sportieve toer op willen, vinden misschien hun gading in de DYJCode-collectie van voetballer Dennis Praet of de zogenoemde R.EV 1703-lijn van Remco Evenepoel Daarbij ligt de focus op bovenstuks - denk T-shirts en truien - die aansluit bij de voetbal- of fietssport.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten