Billy Porter lanceert uitdaging voor het Met Gala

Foto: Isopix

De Amerikaanse acteur Billy Porter, bekend om zijn excentrieke kledingkeuzes, daagt zijn fans uit om zich vanuit hun kot op te dirken voor het Met Gala. Dat zou aanvankelijk doorgaan op de eerste maandag van mei, maar zal door de aanhoudende coronacrisis uitzonderlijk enkel virtueel te volgen zijn.

“Het is tijd voor de uitdaging die alle mode-uitdagingen zal beëindigen”, zegt Porter in een aankondiging op Instagram, die hij doet in naam van Vogue. “Het idee is simpel: creëer een iconische Met Gala-look van de voorbije jaren. Het kan een look van Rihanna, Gaga of mij zijn… gebruik alles wat je in huis hebt. Je zou zomaar even in Vogue kunnen terechtkomen.”

 

 

Intussen zijn al veel volgers de uitdaging met plezier aangegaan. Zo maken fans jurken na met krantenpapier en door kledingstukken creatief met elkaar te combineren. Ook een jurkje van topmodel Naomi Campbell werd nagebootst met een doos kleurstiften.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Marie (@melimsurdy) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Wright (@misswrightbrain) on

 

Het is niet de eerste keer dat de 50-jarige Porter een challenge in de wereld roept. In maart, aan het begin van de lockdown, daagde hij met de hashtag #BillyPorterFashionChallenge iedereen uit om zijn outfits na te bootsen. De regel daarbij was om de looks enkel te creëren met spullen die je in huis vond.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stylist Natasha Vinnikova (@n.v.stylist) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Mariah (@sarahmshourds) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Actualités,Mode,gossip. (@gossip.fashionn) on

 

Door vwh
Meest recent