Haris Bratanovic voor vijf jaar naar Filou Oostende

Foto: Walter Saenen - WAS

Filou Oostende maakt zijn team nog Belgischer met de aanwerving van center Haris Bratanovic die de twee voorbije seizoenen bij het tweede team van Barcelona baskette.

LEES OOK. Yannick Desiron keert terug naar Limburg United

Met trots kondigt Filou Oostende de komst aan van het jonge Belgische talent Haris Bratanovic aan. De recordkampioen sloot een contract voor vijf jaar.

Haris Bratanovic is pas negentien geworden, is 2m09 groot en speelt op de center-positie. Hij baskette de voorbije jaren in Barcelona en maakte ook deel uit van de Belgian Lions-selectie van Dario Gjergja.

“Met deze aanwinst bewijst Filou Oostende opnieuw haar visie op de verdere uitbouw van het team. Eerder deze maand tekende ook de 18-jarige Keye van der Vuurst een nieuw contract van drie jaar. Jonge spelers perfect begeleiden en kansen geven om professioneel op het hoogste niveau te presteren, dit is de strategie die de club de volgende jaren wil volgen. Samen met een ervaren coach en een gedreven team krijgt de ‘talent factory’ zo echt gestalte”, zegt algemeen manager Marie De Clerck.

Door rpo
  • AANGERADEN