Geen Met Gala? Beroemdheden halen herinneringen op en delen hun verhalen

Een zieke Diane von Fürstenberg, een vermiste pruik die onverwacht terug opduikt en een verraste Brie Larson. Nu het Met Gala niet door kon gaan, delen beroemdheden hun favoriete herinneringen en verhalen.

Vorig jaar moest Diane van Fürstenberg ook al bijna verstek geven. Zij voelde zich zo ziek dat ze even zelfs overweegde om naar het ziekenhuis te gaan. “… Ik zag mezelf als Vrijheidsbeeld het ziekenhuis binnenwandelen en vreesde dat ze me meteen in de psychiatrische afdeling zouden opnemen.”

“ … Als het tapijt matcht met Blake.” Toeval of niet? De jurk van Blake Lively matchte in 2016, 2017 en 2018 perfect met de rode loper van dat betreffende jaar, ongeacht of die rood, roze of blauw gekleurd was.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...when the carpet matches the Blakes. Met Ball 2018, 2017, 2016

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Eventjes de handen wassen en meteen op één van de populairste selfies van het jaar terechtkomen. Het overkwam Brie Larson in 2017.

Haarstylist Jen Atkin bracht haar volgers dan weer aan het lachen. In een video toont ze wat er gebeurde met de pruik van Bella Hadid na het evenement.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

them: so what did you end up doing with @bellahadid’s met gala wig? me: ?? chewy:

A post shared by Founder/Hairstylist/DogMom (@jenatkinhair) on

Alexa Chung moest meteen na de afterparty van het evenement het vliegtuig op voor een fotoshoot. “Dus als ik er een beetje wiebelig uitzie, weet je nu waarom”, schrijft ze in het bijschrift.

Zwanger de rode loper op. Olivia Wilde was niet begeesterd om voor de foto’s te poseren met haar zwangere buikje, maar samen met Emily Blunt werd het toch dolle pret. “Meestal bezorgt dit me zoveel stress en zij maakte het hilarisch. Tag een vriendin die alles beter maakt.”

Katy Perry zou voor het eerst met een zwanger buikje haar opwachting maken. Zij deelde een foto van een corset: “Wat had kunnen zijn …”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

what would have been... #TheMetBall2020??

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Door VVA
AANGERADEN