Ook Filou Oostende heeft zijn gepersonaliseerde mondmaskers

Op elk mondmasker van Filou Oostende prijkt het clublogo. Foto: rpo

Filou Oostende heeft eveneens gepersonaliseerde mondmaskers, een model in geel en een kapje in zwart, allebei met tweemaal een afbeelding van het clublogo. Van de verkoop van elk exemplaar schenkt Filou Oostende ongeveer 30 % aan Think Pink om de strijd tegen borstkanker te steunen.

“Het comfortmasker bestaat uit twee lagen met in het midden een ijzerdraadje om het masker aan te passen aan de neus. De buitenste laag met het ontwerp erop bestaat uit polyester. De binnenste laag is uit microfilament polyester. Dit masker is tot 50 keer wasbaar met zeep of in je wasmachine op 60 graden Celsius”, zegt algemeen manager Marie De Clerck. “De producent meldt dat mannen best kiezen voor de maat L, vrouwen voor M en kinderen voor S.”

Eén mondmasker van Filou Oostende kost 5 euro (met inbegrip van btw). “Afhalen in de Versluys|Dôme is op vandaag niet mogelijk. We verzenden vanaf 25 mei de mondmaskers per post en dit kost 3,5 euro per verzending”, zegt Marie De Clerck. “Per verkocht mondmasker schenken we 1,6 euro aan Think Pink in de strijd tegen borstkanker.”

Geïnteresseerden schrijven de som van het totaalbedrag (je aantal mondmaskers maal 5 euro + 3,5 euro verzending) op de rekening van BCO, met nummer BE91 0689 0967 0976, over. Vermeld daarbij het aantal bestelde maskers, kleur, maat en naam. BCO bezorgt al zijn abonnees en business-seat-houders een gratis exemplaar.

 Ook Filou Oostende heeft zijn gepersonaliseerde mondmaskers
Foto: rpo
Door rpo
  • AANGERADEN
    Meest recent