SJOTCAST. Moeskroen, het Man City van Limburg en het zachte gevoel van een paar sokken: het komt allemaal aan bod in ons weekoverzicht

De competitie ligt stil dus is het aan Sjotcast om een tandje bij te steken. In deze Podcast van Het Nieuwsblad nemen chef Gert Gysen, voetbalredacteur Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. In aflevering 37 schakelt Guillaume over van scheidsrechters naar BAS-arbiters, heeft Gert een djoef in huis voor wie de term ‘dikke Ronaldo’ gebruikt en verklaart Lars de etymologie van de naam ‘Daam Foulon’, speler van Waasland-Beveren. O ja, ook het einde van de competitie, Lommel City en de redding van Moeskroen komen aan bod.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het tweede seizoen - coronatijden of niet - komt er elke maandag een aflevering online.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten