Eden Hazard en jarige Thibaut Courtois terug op het trainingsveld bij Real Madrid, waar het er nog gezapig aan toe gaat

Foto: Real Madrid

De selectie van Real Madrid tekende vandaag opnieuw present voor een training in het oefencomplex in Valdebebas. Thibaut Courtois vierde zijn 28ste verjaardag, maar vooral Eden Hazard (29) zal opgelucht zijn dat hij opnieuw op het veld staat. Zijn enkelblessure lijkt bijna verleden tijd.

Voor Hazard was het zijn eerste groepstraining sinds hij op 5 maart in Dallas aan de rechterenkel werd geopereerd. De aanvoerder van de Rode Duivels hoopt snel weer bij de groep te kunnen aansluiten. Hij moest zich niet beperken tot looptrainingen en mocht al met de bal aan de slag.

“De spelers trainden vanaf 10u onder leiding van Zinédine Zidane en hielden zich aan de strikte gezondheidsvoorschriften van de Spaanse profliga naar aanleiding van de covid-19 pandemie”, meldde Real op zijn website. “Verdeeld in twee ronden en over verschillende velden hebben de spelers van Real Madrid meerdere individuele oefeningen met en zonder bal afgewerkt.”

Samen met de rest van de Koninlijke bereiden Hazard en Courtois zich voor op de herstart van La Liga, die op 12 juni gepland staat. Onze landgenoten hebben nog elf wedstrijden om het verschil te maken voor Real Madrid, dat op twee punten van leider FC Barcelona volgt.

Voorlopig ging het er nog gezapig aan toe op het trainingsveld:

Eden Hazard en jarige Thibaut Courtois terug op het trainingsveld bij Real Madrid, waar het er nog gezapig aan toe gaat
Foto: Real Madrid

Door jmg
AANGERADEN