Ook in de laatste aflevering van ‘Blind gekocht’ vloeien er tranen

Foto: Blind gekocht

Niet één, maar twee deelnemende koppels krijgen woensdagavond hun nieuwe woonst te zien in Blind gekocht. Dina Tersago neemt in deze slotaflevering ook contact op met de andere koppels om te zien hoe het intussen met hen gaat.

Eerst is het de beurt aan het jonge Antwerpse stel Cara en Wouter. Zij wilden een pand in de Antwerpse zuidrand, maar dat bleek met hun budget niet haalbaar. Vervolgens breidden ze hun zoekgebied uit naar Boechout en Mortsel, maar vastgoedmakelaar Béa besloot hen op te zadelen met een woonst in Deurne. Iets wat vorige week niet in de smaak viel. Cara en Wouter struikelden vooral over de vreemde indeling van hun woning en hopen als geen ander op de magie van architect Bart.

Grote twijfel

Voor Nathalie en Jeroen uit Turnhout is het dan weer extra spannend, want zij hebben Bart en Béa zelfs nooit ontmoet. Hun uitgebreide dream guide bleek voldoende om te doen wat Jeroen en Nathalie jaren niet konden: de knoop doorhakken. Maar dat zorgt voor grote twijfel bij Nathalie. “Ik begin te twijfelen of we er wel goed aan hebben gedaan om zo veel geld aan Bart en Béa te geven. Ik ga heel hard vloeken als het huis niet is wat we ervan hopen, want ik had toch nog één en ander willen verduidelijken tijdens een gesprek.” Verrassing: het duurt dan ook niet lang vooraleer de eerste traantjes vloeien. De verhoopte douche lijkt immers nergens te bespeuren.

Ook Blind gekocht voelt de coronacrisis. “Vlak voor de lockdown konden we nog de verhuizing van onze laatste deelnemers inblikken. Maar om te zien hoe het nu met hen gaat, ga ik deze keer virtueel op bezoek”, zegt Dina Tersago.

Blind gekocht, Vier, 20.35 uur

Door tove
AANGERADEN