Katy Perry deelt grappige beelden van echografie

© ISOPIX

De Amerikaanse zangeres Katy Perry (35), die in blijde verwachting is van haar eerste kindje met acteur Orlando Bloom (43), heeft een grappig filmpje gedeeld. Via Instagram deelt ze beelden van haar meest recente echografie en daarop lijkt het meisje haar middelvinger op te steken.

vwh

“Als je ongeboren dochter haar middelvinger opsteekt vanuit de baarmoeder, dan weet je dat je wat te wachten staat” schreef de ‘Dark Horse’-zangeres bij een filmpje van de echografie. Daarop zien we heel duidelijk het hoofdje van de baby en na enkele seconden ook het handje, opgestoken middelvinger incluis. Op de achtergrond lacht Katy Perry, die eerder onthulde dat ze een dochter verwacht, met het toevallige gebaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Fans van de zangeres lachen mee en zien nu al gelijkenissen tussen moeder en dochter. “Dat heeft ze van haar moeder” en “je weet nu al dat ze op jou zal lijken”, staat er onder meer te lezen tussen de vele reacties. Katy Perry en Orlando Bloom kondigden begin april aan dat ze samen een dochter verwachten. De Britse acteur heeft ale en zoontje, Flynn, uit zijn relatie met topmodel Miranda Kerr.

LEES OOK