Eerste beelden van ‘Undercover 2’ beloven spannend seizoen: “Die hoer moet dood”

Eén heeft de allereerste beelden van het tweede seizoen van Undercover vrijgegeven met een bloedstollende trailer. Heel Vlaanderen mag beginnen uitkijken naar zondag 6 september, want dan start het tweede seizoen van de populaire reeks. Het actieterrein van Bob (Tom Waes) verlegt zich dit seizoen van een camping naar een country- en western-manege waar ze zich cowboys in het Wilde Westen wanen. Zijn doelwit: de broers en wapenhandelaars Berger (vertolkt door Sebastien Dewaele en Wim Willaert).

Een klein jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen werkt Kim (Anna Drijver) bij Human Rights, een organisatie die zich inzet voor vrede en mensenrechten. Omdat haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië niet opschiet, vraagt ze tegen de regels in de hulp van haar ex-collega Bob (Tom Waes). Zo komt Bob in contact met de spil van de Belgische illegale wapenhandel: de broers Laurent en JP Berger. Op het eerste gezicht zijn dat vriendelijke kerels die de El Dorado Ranch runnen, een country- en western-manege in het Belgische achterland. Maar achter de schermen zijn de broers meedogenloze wapenhandelaars met bloed aan hun handen.

Bob gaat undercover en begeeft zich zo opnieuw in het hol van de leeuw. Hij probeert in de gratie te komen van de broers. Ondertussen zint Ferry Bouman vanuit de gevangenis op wraak. Hij wil Bob en Kim terugpakken en zet zijn zoektocht naar hun ware identiteit verder. En ook Polly, de tienerdochter van Bob, laat haar vader niet met rust. Zij wil eindelijk weten wie haar vader echt is en begint haar eigen onderzoek. Maar misschien brengt ze zo wel zijn missie in gevaar...

Door tica
Meest recent