Moeskroen denkt aan Adnan Custovic als coach

Custovic coachte dit seizoen maar één match bij Oostende. © BELGA

Is Adnan Custovic (42) volgend seizoen nog de trainer van KV Oostende? Dat is lang niet zeker. Gisteren werden in Oostende de laatste details afgerond van de overname door Pacific Media Group (PMG). Grote baas Paul Conway was in België en ook Gauthier Ganaye – de 31-jarige Fransman – die CEO wordt, begint straks aan zijn taak om een nieuwe ploeg te bouwen. Het is niet ondenkbaar dat de Amerikaanse groep een nieuwe technische staf installeert.

jug

LEES OOK (N+).Onuitspreekbare naam helpt Moeskroen bij licentie: BAS struikelt over Pairoj Piempongsant

Wat dan met trainer Adnan Custovic en assistent Franck Berrier? Zij hoeven niet direct te wanhopen. Als Oostende hen uitzwaait, dan biedt Moeskroen hen misschien allebei een uitweg. Na de licentieperikelen zullen Les Hurlus moeten besparen. Huidig trainer Bernd Hollerbach ziet dat niet goed zitten, terwijl Custovic wel goeie banden heeft met zijn ex-team Moeskroen. Hij woont er nog altijd in de buurt. Ook Berrier deed trouwens zijn stage voor zijn trainersdiploma op Le Canonnier.

Voor Custovic zou een vertrek bij KVO wel wat zuur zijn. Hij kwam om de ontslagen coach Dennis van Wijk op te volgen, maar door de coronacrisis coachte hij maar één match. Zijn lot ligt dus in de handen van de nieuwe Amerikaanse bazen van Oostende.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten