Nóg een scheve schaats op dreamdate?

Het gekreun in het voorfilmpje liegt er niet om. Ook tijdens de dreamdates, het orgelpunt van de relatietest, gaat het er straks weer onzedig aan toe in ‘Temptation island’. Daarmee gaan de kandidaten gewoon verder op het elan van dit seizoen: de teller met scheve schaatsen staat nu al op twee.

Geen woord wordt nog gerept over de vorige jaargang van Temptation island. Werd het programma toen nog vervloekt als “oersaai en te kuis”, dan hebben de huidige deelnemers die schade mooi ingehaald. Zowel Arda als Zach doken al in de koffer met één van de verleidsters en ook tussen Karim en Roshina lijkt het niet meer goed te komen, nadat Karim zich geschoffeerd voelde door de uitspraken van zijn vriendin. De eerste beelden verraden weinig beterschap voor de aflevering van vanavond. Tijdens de dreamdates klinkt uit één van de kamers luid gekreun.

De dreamdate is de traditionele apotheose van Temptation island. De koppel brengen 24 uur door met hun favoriete vrijgezel en moeten nog een laatste keer bewijzen dat ze de verleiding kunnen weerstaan. Die missie is al gefaald voor Arda. De Limburger viel voor de charmes van de Nederlandse Eline en kiest haar ook deze keer voor zijn laatste date. Arda’s vriendin Elke heeft zich al neergelegd bij haar gebroken relatie en brengt de dag door met haar ‘temptation’ Matthieu. Na het overspel van Zach kiest Simone voor Bas, die maar één doel heeft. “Mijn Temptation island is pas geslaagd als ik vanavond vieze dingen met Simone mag doen.” Tijdens de dreamdate van Zach probeert Romee hem nog eens tussen de lakens te krijgen.

Hoewel Angela en Christan uit Antwerpen elkaars afspraken nog niet hebben overtreden, gaat Angela toch op dreamdate met Christians grootste bedreiging: Sam. En Karim beleeft op zijn beurt een gezellige dag met Cheyenne.

Wie nog eens uit de bocht gaat, komen we vanavond te weten. Eén ding is al zeker: het weerzien tussen de koppels bij het laatste kampvuur belooft vuurwerk.

Temptation island

Vijf, 20.35 uur

Door Dennis Van Goethem