Zo verliepen de dreamdates in Temptation Island: tranen, twijfels, trouwen

© VIJF

Met de dreamdates loopt Temptation Island stilletjes aan op z’n einde. Twee mannelijke helften van de koppels ging alvast de mist in, maar welke koppels het laatste kampvuur zullen overleven, ontdekken we pas volgende week. De dreamdates beloofden alvast veel goeds: Zach lag te huilen over zijn -nog steeds koude en kille- Simone. “Ik wil gewoon altijd bij haar zijn,” huilt de piloot van Fuckboy Airlines.

tact

Ook bij Arda verliep de date niet altijd even soepel. Aan de vooravond van de ultieme confrontatie ligt de Hasselaar wakker van de zenuwen. Hij hoopt dat hij kan duidelijk maken aan Elke dat hij nog steeds van haar houdt en dat hij een fout heeft begaan. Dat hij op dat moment naast het ‘foutje’ ligt, lijkt hem te ontgaan.

Iets verderop in Thailand heeft ook Elke haar twijfels over het terugzien van haar vriend. Zal ze hem zijn misstap met Eline vergeven? Gelukkig is er het luisterend oor van Mathieu om haar twijfels te uiten: “Ik zie Arda nog supergraag.”

Maar ook de andere koppels zijn niet helemaal veilig voor het Temptation-spel. Terwijl Roshina niet kan wachten om Karim terug te zien en al zichzelf al in een bruidsjurk ziet rondlopen, twijfelt Karim of hij haar kan vergeven voor de beelden die hij van haar te zien kreeg.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten