Absurd nieuw tv-programma: 15 mannen strijden niet om de man van Kristy te worden, maar om haar zwanger te maken

Foto: Instagram

Wie beweert nog dat romantiek niet meer bestaat? In een nieuw programma op de Amerikaanse televisie strijden 15 mannen voor de eer om een vrouw zwanger te maken.

Labor of Love is de naam van het nieuwe programma. Centraal daarin staat Kristy Katzmann, een 41-jarige gescheiden carrièrevrouw met een kinderwens. Het is een datingprogramma waarin zij uiteindelijk de man van haar keuze zal kiezen, maar de winnaar zal niet diegene zijn met wie ze de rest van haar leven zal delen. Het is de persoon die haar zwanger moet maken.

Het klinkt te gek voor woorden, maar de show bestaat echt. Vijftien mannen worden op de rooster gelegd over de kwaliteit van hun sperma, hun drinkgewoontes en zo meer, terwijl ze getest worden op hun vaardigheden als vader. Onder meer een dokter, een brandweerman en een professionele worstelaar moeten hun zaad laten testen om te bewijzen dat zij de juiste persoon voor Kristy zijn.

Kristin Davis (55), bekend van Sex and the City, presenteert het programma dat op Fox uitgezonden wordt. “Een deel van het programma is uitdokteren of jullie geschikt zijn om vader te zijn, in de meest letterlijke zin”, zegt zij in de eerste minuten. De eerste aflevering kreeg veel kritiek, waarna Davis in de tegenaanval ging. “Het is net de bedoeling van de show om polariserend te zijn en een conversatie op gang te brengen over singles die wachten om kinderen te hebben en te trouwen”, zegt ze in een interview met ETOnline.

Om een geschikte verwekker te vinden voor een kind, werden kandidaten onderworpen aan “heel andere uitdagingen dan we gewoon zijn”, zegt Davis.

Door gjs
Meest recent