Twee personen op heterdaad betrapt bij drugsdeal: verdachte vlucht en veroorzaakt ongeval

Bron © BELGA

Foto: MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Ninove -

De lokale recherche van de politiezone TARL heeft vorige dinsdag twee personen op heterdaad betrapt bij een drugsdeal in Ninove. Ze waren bezig met de verkoop van tweehonderd gram cannabis. Een van de verdachten werd inmiddels aangehouden. Dat meldt de politiezone TARL zaterdagavond.

De drugsvangst begon toen de recherche van de Vlaams-Brabantse politiezone TARL dinsdag om 18.30 uur een verdacht voertuig opmerkte in Liedekerke. De twee inzittenden, woonachtig in Liedekerke en Ninove, passeerden de provinciegrens met Oost-Vlaanderen en hielden halt aan de kerk van Okegem, deelgemeente van Ninove.

Daar verkocht het duo tweehonderd gram cannabis, goed voor ruim 1.000 euro. Een van de verdachten probeerde te ontkomen en veroorzaakte daarbij een aanrijding met een geparkeerd voertuig. De softdrugs en het cash geld werden in beslag genomen.

Bij de twee betrokkenen werd een huiszoeking uitgevoerd door de politiezones TARL en Ninove. De verdachte uit Liedekerke werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter en onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

Door gjs
AANGERADEN
Meest recent