Weggestuurd ‘Temptation’-koppel Melissa en Gianni verwacht eerste kindje

Foto: Vijf

Melissa van de Vin (23) en Gianni Van der Bruggen (27) verwachten hun eerste kindje. Dat heeft het koppel, dat dit jaar meedeed aan ‘Temptation island’, bekendgemaakt via Instagram.

Met een foto waarop Gianni zijn vriendin kust, een echo en een rompertje hebben ze het nieuws aangekondigd. Het kindje wordt verwacht op 7 december. Ook Melissa heeft een foto gedeeld met daarbij de volgende tekst: “De vlinders in mijn buik zijn veranderd in twee kleine voetjes”. Er kwamen meteen heel wat reacties van andere Temptation island-deelnemers.

Nochtans zat het koppel niet bijster lang in het programma. Halverwege moesten ze de ‘ultieme relatietest’ verlaten, omdat ze een telefoon hadden meegesmokkeld naar de villa. Hoewel ze het eerst nog ontkenden, werd Melissa betrapt toen ze het aan Roshina vertelde dat ze een telefoon had meegenomen en zo contact had met Gianni.

Mogelijk is dat niet de enige Temptation-baby die eraan komt, want Roshina liet eerder al in het Nederlandse onlineprogramma Temptation gossip ontvallen dat ze gestopt is met de pil. “What happens, happens”, stelt ze.

Weggestuurd ‘Temptation’-koppel Melissa en Gianni verwacht eerste kindje
Door eadp