AC Milan haalt opgelucht adem: blessure van Zlatan Ibrahimovic lijkt mee te vallen

Foto: AFP

Zlatan Ibrahimovic viel gisteren uit op de training en er werd gevreesd voor een zware blessure. AC Milan meldt nu dat het om een kuitblessure aan het rechterbeen gaat, maar dat de achillespees van de 38-jarige spits intact is. Binnen 10 dagen ondergaat de Zweed een scan.

Ibrahimovic kraakte een schot tijdens een oefenpartijtje op het einde van de training en bleef lange tijd op de grond liggen. Hij werd met een karretje afgevoerd en kwam na daarna hinkend uit de kleedkamer.

Men vreesde het ergste in Milaan, maar nu blijkt dat de achillespees onaangeroerd bleef. Een lange onbeschikbaarheid voor ‘Ibra’ lijkt dus afgewend.

De Zweed trainde vorige maand in eigen land bij Hammarby IF, de club waar hij mede-eigenaar van is. Hij keerde terug naar Milaan om zich voor te bereiden op een mogelijke hervatting van de Serie A. De spits staat tot het einde van het seizoen onder contract bij AC Milan. Er is een optie om het contract met een jaar te verlengen, maar er waren al geruchten dat hij zijn carrière zou willen afsluiten bij Hammarby.

Door jmg
AANGERADEN
Meest recent