Belgian Cats willen in juli hervatten: “Twee weken op stage in kleine groepjes”

Mooi initiatief deze ochtend van de Howest Hogeschool West-Vlaanderen dat een zoom-sessie organiseerde met bondscoach Philip Mestdagh, Emma Meesseman en Ann Wauters van de Belgian Cats. De studenten in opleiding journalistiek vuurden aan dit olympisch trio vele en interessante vragen af.

In deze corona-tijden heeft bondscoach Philip Mestdagh een duidelijk plan richting de zomer klaar. “Als we toelating krijgen van de overheid/veiligheidsraad willen van 6 tot 20 juli een stage met de Belgian Cats organiseren. Dit uiteraard met het nodige respect van alle regels die we moeten volgen. We zouden met ruime selectie van 24 speelsters in vier groepjes van zes willen trainen en dit op verschillende locaties.

Waarschijnlijk zonder Emma Meesseman en Julie Allemand die dan al hopelijk naar Amerika zijn vertrokken om het WNBA seizoen voor te bereiden.” Emma Meesseman en Ann Wauters gaven mee dat ze, zoals de rest van de Belgian Cats, de voorbije weken een individueel programma afwerkten die de fyscial-trainer van Pierre-Yves Kaiser de Cats hen gaf.

Door cpm, hjb
  • AANGERADEN
    Meest recent