Lommel SK heft technische werkloosheid van spelers en staf op

Bron © BELGA

Foto: BELGA

Vanaf 1 juni zijn de spelers en personeelsleden van Lommel SK niet langer technisch werkloos. Dat bevestigt de 1B-club, die onlangs werd overgenomen door de City Football Group, vrijdag op zijn website.

“Lommel SK kreeg eind februari van zijn vorige eigenaar te horen dat de financiële verplichtingen niet konden worden nagekomen omwille van het coronavirus. De spelers en personeelsleden van de club werden op technische werkloosheid geplaatst. Inmiddels zette City Football Group voet aan grond in België, bij Lommel SK. Sindsdien is de prioriteit van SFG en de club Lommel SK de gezondheid van zijn mensen”, luidt het.

“Nu de situatie onder controle lijkt te geraken, kregen spelers en personeelsleden inmiddels bericht dat de technische werkloosheid vanaf 1 juni wordt opgeheven. Ondertussen wordt er verder gewerkt aan het samenstellen van de kern voor volgend seizoen. De voorbereiding op het komende seizoen zal hervat worden eind juni”, besluit Lommel.

Het nieuws komt een dag nadat Lommel het afscheid van coach Peter Maes aankondigde. Hij stond sinds oktober vorig jaar aan het hoofd van Lommel en verzekerde met het team het behoud in 1B. Er is nog geen vervanger.

AANGERADEN
Meest recent