Liverpool-speler spot met de danskunsten van ex-ploegmaat Simon Mignolet: “Precies mijn opa die probeert te bewegen”

Club Brugge is kampioen, maar dat vierden de spelers thuis. Simon Mignolet postte op sociale media een filmpje waarop hij het kampioenschap al dansend vierde, maar de danskunsten van de Rode Duivel vielen niet bij iedereen in de smaak. Onder meer ex-ploegmaat Andy Robertson stak de draak met Mignolet. “Waarom ben je zo stijf op de dansvloer.”

Liverpool TV had vrijdag hun voormalige nummer 1 Simon Mignolet (virtueel) te gast. De doelman werd plots verrast door ex-ploegmaat Andy Robertson, die de beelden van het kampioenendansje ook onder ogen had gekregen. “Ik was niet gelukkig met die beelden”, stak de Schotse linksachter van wal. “Het lijkt wel op mijn grootvader die probeert te bewegen, alsof je een nieuwe heup nodig hebt. Daarom wil ik vragen: waarom ben je zo stijf op de dansvloer.”

Mignolet kon smakelijk lachen om de opmerkingen van zijn ex-ploegmaat. “Ik vrees dat dat niet zal veranderen, ook al oefen ik uren. Het zit gewoon niet in mij om goed te kunnen dansen”, aldus de goalie van Club Brugge met een grote smile.

 

 

Door rahe
AANGERADEN