Valerie De Booser na de breuk met Koen Wauters: “We hebben elkaar godzijdank de duvel niet aangedaan”

Bron © Het Laatste Nieuws

Valerie De Booser met ex-man Koen Wauters Foto: BELGA

Valerie De Booser (40) en Koen Wauters (52) maakten begin dit jaar na zeventien jaar een einde aan hun huwelijk. Een breuk die gelukkig geen diepe wonden heeft geslagen, zegt ze daarover in Het Laatste Nieuws. “Ik kan niet zeggen dat het een droomscenario is – dat is uit elkaar gaan nooit – maar het is wel een goede scheiding.”

“Koen en ik hebben elkaar godzijdank de duvel niet aangedaan, waardoor wij het ‘proper’ konden afsluiten, zeg maar”, kijkt De Booser terug op de breuk. “Ik vind dat heel belangrijk. Wij hebben elkaar megagraag gezien. Dat zal altijd zo blijven. En de kinderen aanvaarden onze beslissing. Ze kennen het verhaal, ze weten dat er niemand anders in het spel was, ze nemen hun mama of papa niets kwalijk. Ik kan niet zeggen dat het een droomscenario is – dat is uit elkaar gaan nooit – maar het is wel een goede scheiding.”

Intussen heeft De Booser opnieuw de liefde gevonden: ze is al enkele maanden samen met haar nieuwe vriend Dirk De Witte (37). “Ik herleef een beetje”, zegt De Booser daarover. “Ik herontdek mezelf. Alles verloopt heel naturel. Maar eerlijk? Ik had het liever nog even onder ons gehouden. Maar de pers was erachter gekomen en dan kan je twee zaken doen: een spelletje spelen en het ontkennen of gewoon toegeven. Ach, het is wat het is.”

bekijk ook

Koen Wauters over nieuwe album van Clouseau: “Kon me ditmaal veel vroeger moeien met het proces”

Door jvh