Basketbalclub Mechelen versterkt selectie met Amerikaan Kameron Edwards

Bron © BELGA

Foto: Twitter PeppBasketball

Mechelen heeft de Amerikaanse forward Kameron Edwards (1m98) aangetrokken, zo bevestigt het team uit de Euromillions Basket League op zijn website.

De 23-jarige Edwards komt over van het college Pepperdine Waves in de VS, waar hij per wedstrijd gemiddeld 16,2 punten maakte en 7,4 rebounds plukte.

“Bovenop deze fantastische stats was hij een leider in de verdediging van zijn team”, zeggen de Kangoeroes. “Kameron brengt naast zijn scorend vermogen ook een enorme vechtlust, geweldige energie en positieve houding op en naast het terrein mee naar Mechelen. We kijken uit om deze “rookie” in de Winketkaai te zien spelen!”

Mechelen haalde eerder al Jonas Foerts, Domien Loubry en Trevor Thompson. De Nederlandse internationaal Jito Kok, de Amerikaan Melvin Clark en de Belgen Idris Lasisi, Terry Deroover, Bram Bogaerts en Vic Oosterwyck verlengden allemaal hun contract bij de Kangoeroes. De selectie van coach Paul Vervaeck is meteen rond voor een nieuwe campagne in de EuroMillions League. Die gaat normaal gezien, als er groen licht komt van de overheid/veiligheidsraad, op 3 oktober van start.

Door cpm
  • AANGERADEN
    Meest recent