Els De Schepper gooit haar miserie op tv

Foto: if

Els De Schepper (54) durft. Je gezondheidsproblemen en persoonlijke tegenslagen in een theatershow verwerken: er is moed voor nodig. De show heet dan ook niet zomaar Els De Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken.

Eén zendt de voorstelling, die van begin 2019 dateert, woensdagavond uit. Waar u alvast op moet letten is het decor: een reusachtig boek waar de comédienne door bladert naarmate de voorstelling vordert.

De Schepper is op haar best wanneer ze met haar humor op de dunne lijn tussen grap en grimmigheid balanceert. Dat register bespeelt ze perfect als ze een veiling organiseert van haar miserie. Maar de voorstelling laat ook een heel andere De Schepper zien. Die van kolderieke grapjas die typetjes neerzet zoals de vettige nonkel wiens ballen tot op zijn knieën hangen of de Gentse Rita die voor politieagent speelt. Aan u de keuze om welke De Schepper u het hardst kunt lachen.

LEES OOK. Na 11 jaar praten Els De Schepper en Marcel Vanthilt tepelincident uit: “Ik geneerde me kapot, maar zei niets” (+)

Els De Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken, Eén, 21.30 uur

Door jdr
Meest recent