Veldrijdster Annemarie Worst bekroont contractverlenging bij 777 met lief in veldritmekka Baal-Tremelo

Foto: Photo News

Tremelo heeft een nieuw veldritkoppel. Sinds kort trekt Vincent Baestaens (Hens-Maes) op met Wereldbekerwinnares en ex-Europees kampioen Annemarie Worst. Zij tekende eind vorige maand tot 2024 bij 777 van de broers Roodhooft.

Veldrijdster Annemarie Worst bekroont contractverlenging bij 777 met lief in veldritmekka Baal-Tremelo
Vincent Baestaens.

Voorlopig is Baestaens dus niet in de buurt van ploegmaat Lander Loockx of de Hens-nieuwkomer Daan Soete te zien, wel aan de zijde van de Nederlandse uit Nunspeet. Tijdens deze crisis fietsen ze onafgebroken samen, vaak in de Hagelandse heuvels met uitlopers op de Demer- en Dijledijk tussen Aarschot en Haacht. In de buurt weten al wat fans dat Baestaens (31) en Worst (25) een paartje vormen. Officieel werd het nieuws nog niet bekendgemaakt.

Alvarado

Worst won afgelopen winter de wereldbeker en werd in het Zwitserse Dubendorf in de spurt om het goud geklopt door haar landgenote Ceylin del Carmen Alvarado. Ook de renster van Alpecin-Fenix heeft intussen de liefde in België gevonden. Zij vormt sinds enkele maanden immers een koppel met Roy Jans, lid van de wegploeg van Alpecin-Fenix.

Door avt
AANGERADEN