Stoppen slaan door bij klanten McDonald’s wanneer hen toegang tot drive-thru wordt ontzegd: “Ik hoop dat je sterft”

Bron © Mirror.co.uk

In het noorden van Londen is een discussie aan een drive-thru van McDonald’s zwaar uit de hand gelopen. Nadat twee dames zaterdag de toegang tot de wachtrij was ontzegd, sloegen hun stoppen door. Ze gingen verbaal de confrontatie aan met een van de werknemers, om hem vervolgens zelfs weg te duwen. “Ik hoop dat je sterft”, werd op een bepaald ogenblik geroepen.

Een ooggetuige kon het opstootje van begin tot einde filmen. Doordat er op de nabijgelegen snelweg een verkeersopstopping ontstond, werden sommige klanten even de toegang tot de drive-thru ontzegd. Kwestie van veilige omstandigheden voor iedereen te garanderen, was de redenering.

Niet iedereen toonde echter begrip. Twee dames begonnen een personeelslid prompt uit te schelden en kort nadien zelfs weg te duwen. De medewerker bleef ondertussen uiterst kalm. “Je bent onbeschoft, ga gewoon weg”, riep ooggetuige Shyaan Anais Salih nog naar de heethoofden. En ook de manager van de fastfoodketen kwam met duidelijke taal op de proppen: “Ik ga jullie niet bedienen.”

De politie moest uiteindelijk ter plaatse komen om de situatie te ontmijnen. “Ik kan niet geloven hoeveel verbaal en fysiek geweld deze kerel moest ondergaan”, schreef Salih nog bij de beelden die ze nadien op Facebook postte. Ook een woordvoerder van McDonald’s reageerde al op het incident. “We willen ons personeel bedanken om zo kalm en professioneel te handelen”, klonk het.

bekijk ook

Geen auto en toch zin in hamburgers van McDonald’s? Dan knutsel je er toch zelf één?

Na McDonald’s en Quick: deze stripclub opent DriveThru

Man kocht 20 jaar geleden hamburger bij McDonald’s en wil weten hoe hij er nu uitziet: “Beangstigend”

Door kmlo
AANGERADEN