45-plussers ontdekken ‘Blind getrouwd’ (en Christophe helpt een handje)

Christophe moedigt 45-plussers aan deel te nemen aan ‘Blind getrouwd’. Foto: vtm

Christophe (38), deelnemer aan de jongste editie van Blind getrouwd, spoorde donderdag op Twitter 45-plussers aan zich kandidaat te stellen voor het nieuwe seizoen van het VTM-programma. ”Ouder dan 45 en geen of meerderjarige kinderen? Op zoek naar de liefde? Schrijf gerust in voor #BlindGetrouwd (ik kan het alleen maar aanraden)” zo klonk zijn aanbeveling.

Kampen de makers dan met een tekort aan wat oudere kandidaten die de Blind getrouwd-uitdaging durven aan te gaan? “Het aantal inschrijvingen van mensen boven de 45 is de jongste weken mooi toegenomen”, aldus Elle De Leeuw van VTM. Drie weken geleden zaten we aan een recordaantal van 3.600 inschrijvingen en daarvan was 7 procent ouder dan 45. Ondertussen zijn daar nog eens 350 potentiële kandidaten bijgekomen en daarvan is nu 18 procent 45+. Het gaat dus de goede kant uit sinds we de specifieke oproep naar 45-plussers toe lanceerden.”

Volgens De Leeuw zijn nieuwe inschrijvingen nog altijd welkom, ook al zijn de selecties intussen begonnen. “Hoe meer, hoe beter en hoe groter de kans dat de experten een geschikte match vinden.”

LEES OOK. Christophe vindt opnieuw de liefde kort na ‘Blind getrouwd’: “Eerst moest ik zwijgen over mijn huwelijk, daarna over mijn nieuw lief” (+)

Door jdr