Geëmotioneerde wielrenner Robert Gesink ontfermt zich over verdwaald reekalfje op training: “Kleine Bambi is gered”

De Nederlandse wielrenner Robert Gesink (Jumbo-Visma) heeft zich van zijn warmste kant laten zien tijdens een fietstraining dit weekend. Samen met trainingspartner Michael Woods (Education First) kwam hij plots een angstig, verdwaald hertje tegen. De twee ontfermden zich over het diertje tot ze zeker waren dat het in veiligheid werd gebracht.

tica

“Ze zeggen dat het krijgen van kinderen een man verandert”, aldus Gesink. “Het beste bewijs is misschien wel dit verhaal van twee mannen (33 en 34) die emotioneel werden toen ze een eenzaam hertje zagen rillen tijdens hun trainingstocht”, schreef hij op Instagram.

De twee ontfermden zich een half uur over het diertje tot de lokale dierenambulance ter plaatse was. Met hun fietsen zorgden ze ervoor dat auto’s het hert niet zouden aanrijden. “Kleine Bambi is gered”, bevestigde Woods. “En geen nood, we hebben het kleintje niet aangeraakt.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

bekijk ook

Wat een redding: dierenvrienden reanimeren “Bambi” met succes nadat reekalfje bijna verdronk in meer

En dan zie je plots Bambi binnenwandelen in de Aldi

LEES OOK