Elke uit ‘Temptation Island’ kreeg na opnames sms’je van verleidster die met Arda in bed dook

Bron © Story

Elke en Arda, net voor hun deelname aan ‘Temptation Island’.

De relatie van Elke Castro (23) overleefde ‘Temptation Island’ niet. Haar vriend Arda bedroog haar voor de ogen van tv-kijkend Vlaanderen met verleidster Eline. “Een zware periode”, getuigt Elke in Story. “Maar ik neem niemand iets kwalijk. Ook Eline niet, na de opnames excuseerde ze zich nog met een sms’je.”

“Eline vroeg oprecht hoe het met me was en bood haar excuses aan”, aldus Elke. “Dat apprecieerde ik echt heel hard. Vriendinnen kun je ons niet noemen, maar we zijn helemaal oké met elkaar. Vorige week zagen we elkaar voor het eerst face to face en vertelde ze haar kant van het verhaal.”

De 23-jarige neemt Eline en ook Arda niets kwalijk. “Ik geloof dat alles om een reden gebeurt. Misschien moest dit gebeuren om mezelf terug te vinden. Ik heb nu geleerd dat ik mezelf nooit mag wegcijferen in een relatie of vriendschappen, ik moet voor mezelf opkomen. Het was een heel harde les, maar ik ben er sterker uitgekomen.”

Terwijl Arda ondertussen samen is met Amber, een van de andere verleidsters, is Elke van plan om “nog even” single te blijven. “Ik vraag me af hoe hij van de ene in de andere relatie kan stappen. Zelf word ik niet zo snel verliefd.”

bekijk ook

Koppels blikken terug op ‘Temptation island’: “Eerlijk gezegd mis ik momenteel niks aan Elke”

Video: VIJF

Temptation Zach over korte breuk met Simone: “Ik heb toen 8 chicks gekust”

Video: VIJF

Zo verliepen de dreamdates in Temptation Island: tranen, twijfels, trouwen

Video: VIJF

Door mtm