Kamal Kharmach trakteert ook eind 2020 op een eindejaarsconference

© Tom Bertels

Kamal Kharmach (29) zal zowel eind dit jaar als het jaar daarop op televisie te zien zijn met een nieuwe eindejaarsconference.

jdr

Vorig jaar debuteerde de stand-upcomedian met groot succes als eindejaarsconferencier. Mag ik even? haalde toen op Canvas een recordcijfer van ruim 800.000 kijkers. Ook zijn tournee langs de theaters was helemaal uitverkocht. Daarom besloot de VRT de samenwerking met Kharmach voor twee jaar te verlengen.

“Ik sprong een gat in de lucht”, reageert de comedian. “Ik ben de VRT dankbaar, maar vooral alle kijkers. Dat iedereen zo massaal mijn voorstelling bekeken heeft, betekent veel voor mij. Ik heb enorm veel bijgeleerd van mijn eerste eindejaarsconference. En met zo’n absurd jaar als 2020 en de geboorte van mijn dochter wordt de volgende conference nog persoonlijker, nog relevanter en vooral nog grappiger. Merci dat ik nog even mag.”

In afwachting van zijn nieuwe eindejaarsshow zendt Eén morgen, donderdag, Kharmachs debuutvoorstelling De schaamte voorbij opnieuw uit.

LEES OOK