Naomi Campbell deelt haar tien minuten durende beautyroutine

Naomi Campbell heeft op haar vijftigste nog altijd een stralende huid waar velen jaloers op zijn. Haar geheim? Een tien minuten durende beautyroutine. Ze toonde aan Vogue hoe die in zijn werk gaat.

flb

Het gezicht van een supermodel onderhouden, daar komen blijkbaar heel wat bij kijken. Dat valt toch af te leiden uit Naomi Campbell haar schoonheidsroutine die ze met Vogue deelde. Zo begint ze elke dag met een zinkspray die ze vervolgens met behulp van een rollertje met micronaalden in haar huid laat indringen.

De huid goed hydrateren, kreeg ze al van jongs af mee van haar moeder. En dus volgt een laagje serum met vitamine E, vitamine C-poeder en hyaluronzuur, een natuurlijke opvuller voor fijne lijntjes en rimpels. “Ik hou ervan als mijn huid blinkt, een matte huid vind ik maar niets en die doet je er ouder uitzien”, zegt ze.

Daarna volgt de make-up en door haar donkere huid moet ze tot wel vier tinten concealers gebruiken. Vervolgens gaat er een licht laagje poeder over en worden de wenkbrauwen geborsteld. Met enkele borstels en highlighter worden haar contouren en jukbeenderen extra in de verf gezet. En natuurlijk mogen ook de oogschaduw en lipgloss niet ontbreken.

Hoewel ze toch een tiental minuten in de weer is, geeft het topmodel nog mee dat je van je gezicht geen masker hoeft te maken. “Vroeger dacht ik dat alle modellen er zo moesten bijlopen, met heel wat lagen make-up. Maar daar ben ik van afgestapt.”

Aangeboden door onze partners